twitter

ClixSense


ClixSenseA ClixSense nevű PTC oldalt 2007 februárjában alapították. Azóta zökkenőmentesen működik, rengeteg pénzkereső felhasználó és hirdető legnagyobb örömére. 2011-ben egy nagyobb átalakuláson ment át, nemcsak a kinézetét modernizálták, de a pénzkereseti lehetőségeket is megnövelték. A ClixSense oldala a legjobban kidolgozott azok közül amelyekkel eddig találkoztam. A bőséges opciók ellenére nagyon könnyen használható az oldal.

ClixSense regisztráció

A regisztrálási folyamat kissé komplexebb mint más PTC oldalakon.

Klikkelj a bal oldalon levő SIGN UP NOW gombra a MEMBERS címszó alatt. és töltsd ki a megjelenő kérdőívet. Az országnév automatikusan beíródik, a többi mezőt ki kell tölteni. Itt egy magyar leírás a regisztrációhoz. Kapsz egy e-mailt egy aktiváló linkkel.
Klikkeld le és be lehet jelentkezni a ClixSense fiókodba.

Első ránézésre látható hogy a ClixSense oldala egy remekmű. Tetszetős, könnyen kezelhető, gyors és soha nem látott részletességgel ad információt mindenről, ami érdekelhet minket. Érezhető, hogy a felhasználó szükségleteit szem előtt tartva hozták létre a ClixSense oldalát.

Reklámok klikkelése
A reklámok klikkelését a View Ads gombra kattintva lehet megkezdeni. Négyféle reklám típus van oldalon:

Micro – $0.001 / 3sec
Mini – $0.003 / 10sec
Standard – $0.01 / 30sec
Extended – $0.02 / 60 sec
Ajánlatos az oldalra többször benézni naponta, gyakran vannak új hirdetések.

 

 A ClixSense-nek van egy tool barja, legfelül, jobb oldalt található a Toolbar link, onnan letölthető. Ez a tool bar személyre szabható, mindenféle hasznos funkciót ráhelyezhetünk, de a legjobb hogy mutatja valós időben az egyenlegünket, és ha van újabb hirdetés, akkor azt is. Ezzel a tool barral nem mulasztunk el egyetlen klikkelhető reklámot sem.

A ClixSense egy további pénzszerzési módot is felkinál, a neve: ClixGrid. Klikkelj a ClixGrid gombra, egy négyzetrácsot találsz, mindegyik kocka egy hirdetést takar. A hirdetések lefutási ideje 10 másodperc. Itt annak reményében lehet klikkelni, hogy valamelyik hirdetés pénznyereményt rejt. A ClixGrid-en a nyeremény 10 cent és 5$ közötti lehet. A Standard tagoknak napi 25, a Premium tagoknak napi 50 klikkelési lehetőségük van a ClixGrid-en. Itt egy kép egy 50 centes jutalomról.

Minden negyedik-ötödik megnézett reklám után egy ellenőrző eszköz jelenik meg miután az időzítő nullához ér. Ez érvényes mind a View Ads mind a ClixGrid oldalra. Válaszd ki az első kép hasonmását a felsorakoztatott négyből. Ha jól választottál, a pénz jóváíródik.

A View Ads oldalon található reklámokat klikkelheted egy időben a ClixGrid-en találhatóakkal. Így némi időt spórolhatsz meg.

Tagságok
Standard Tagok

Garantált napi reklám – 1 (1 centes) és sok micro és mini reklám. Előfordulhat hogy egynél több 1 centes reklám van, a micro hirdetések száma pedig elméletileg korlátlan (átlag 6-20 micro / day).
ClixGrid klikkelés – 25

Kattintási érték – $0.001 – $0.02

Üdvözlö reklámok (Welcome Ads) – egy sem

Ref klikk érték – $0.0002 – $0.004

Meghívó jutalék – semmi

Prémium Tagság jutalék – 2$ minden ref után, aki Prémium Tagságot vesz (ez csak az 1-es szintre vonatkozik)

Vásárlási jutalék (ha valamelyik refed vásátol valamit a ClixSense-n) – 10%
Premium Tagok – csak 14.95$ / Év!

A pénzt a Prémium tagságért ki lehet fizetni A ClixSense-n elfogadott e-bankok bármelyikével vagy a ClixSense egyenlegéből. Ha nincs elegendő pénz a ClixSense egyenlegeden, befizetheted amennyid van és a fennmaradó részt kiegészíted valamelyik e-bank számládról. A Prémium tagok számára a ref rendszer 8 szint mélységű.

Garantált napi reklám – 4 (1 centes) és sok micro és mini reklám.

ClixGrid klikkelés – 50

Kattintási érték – $0.001 – $0.02

Üdvözlö reklámok (Welcome Ads) – 100. Ez annyit jelent, mikor Prémium Tagságot vásárolsz, a ClixSense ad Neked 100 reklámot, mindegyi 1 cent értékben. Ezek addig lesznek elérhetőek, míg le nem klikkeled őket. Ezt a 100 reklámot lekattintva 1$-t keresünk vele, a Prémium tagság így 1$-ral olcsóbbá válik.

Ref klikk érték – $0.0002 – $0.004

Meghívó jutalék – 20 cent jár ha az ujonnan regisztrált refed leklikkel 20 reklámot (lehet bármilyen reklám, 1 centes, mini vagy micro)

Prémium Tagság jutalék – Ha valamelyik az első szinten lévő refed Prémium tagságot vásárol 2$ jutalék jár érte, ha pedig a 2-8 sinten lévő refed vásárol Prémim Tagságot, 1$ jutalék jár érte.

Vásárlási jutalék (ha valamelyik refed vásátol valamit a ClixSense-n) – 10%
A ClixSense lehetővá teszi hogy Te vásárolj Prémium tagságot egy vagy több refednek. Ha úgy döntesz hogy valamelyik refedet megajándékozod egy Prémium Tagsággal, válaszd ki a nevét és már fizetheted is a pénzt a tagságáért. Így a Prémium tagság csak 12.95$-ba kerül, mert elmarad a Neked járó 2$-os jutalék.

Refek
A ClixSense nem árul és nem ad bérbe refeket. Ha hálózat építésre kerül a sor akkor csaki a Direkt Refek jönnek szóba. Ezek számát illetően nincs korlátozás, érdemes eg kis energiát ráfordítani hogy szerzzünk pár Direkt Refet.

Kifizetések
A ClixSense a pénzt AlertPay, PayPal, Liberty Reserve vagy csekkre fizeti ki. A kifizetési minimum 10$, nemzetközi csekkre 100$. Amikor eléred a kifizetési minimumot, az egyenleged mellett megjelenik egy pénz kikérő (Request Cashout) gomb. A kifizetéseket hétfőnként bonyolitják, ha kikérted a pénzed, következő hétfőn fogod megkapni.

A ClixSense oldalon vannak vélemény kutató (survey tasks) feladatok. Ez is egy pénzkereseti lehetőség, amit a ClixSense biztosít a tagok számára. Van néhány ország, amelyek a sok csalási kisérlet miatt, le lettek tiltva (Nigeria, North Korea, Bosnia, Iran, Iraq, Singapore, Pakistan, Indonesia, Croatia, Bulgaria, Egypt, Malaysia, Romania, Serbia, El Salvador, San Salvador, Costa Rica, Nicaragua). Ha ezek valamelyikében laksz, nem vehetsz részt a vélemény kutató programban.

A ClixSense 90 nap inaktivitás után zárolja a fiókodat..

REGISZTRÁCIÓDHOZ KATTINTS A BANNERRA:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése