twitter

MyBrowserCash

A MyBrowserCash bemutatása:
A MyBrowserCash egy eléggé egyedi pénzkereseti lehetőség. Ez a program a PTC, a Surfbar és a Nyereségosztó oldalak ötvözete, illetve az összes elem külön-külön is megtalálható ebben a lehetőségben.

Az oldal 2010 óta van jelen az internetes pénzkereseti lehetőségek között. Jelenleg több mint 355.000 tag csatlakozott a programhoz, a kifizetések pedig meghaladták az 1M$-t, ami nagyon szép teljesítmény az oldal megbízhatóságát tekintve.

Az oldallal négyféle módszerrel tudunk jövedelemhez jutni:

1. Ingyenes tagként a PTC oldalakhoz hasonlóan gyarapíthatjuk egyenlegünket.

2. Szintén ingyenes tagként az oldalról letölthetünk egy apró kis programot is ami a surfbar programokéhoz hasonlít. Ezen is reklámok fognak megjelenni, de csak akkor jelenik meg a program amikor érkezik egy lekattintandó reklám.

3. Az ok pedig, hogy a MyBrowserCash a nyereségosztó oldalakhoz került az azért van mert a megszokott kattintásokon felül lehetőségünk van az oldalra akár befektetni is. Mivel nagyon kedvező befektetésről van szó így erre fogjuk a nagyobb hangsúlyt fektetni.

4. A referall linked által csatlakozott tagok után, tagságtól függetlenül, 35-90% forgalmi jutalékban részesülhetsz!A kifizetési minimum 19$. Ez első hallásra soknak tűnhet, de naponta 0.3-0.4$-t tudunk keresni a befektetéseken kívül. (A befektetéssel kapcsolatos jövedelmekről lejjebb olvashatsz többet)

A kifizetéseinket Payza (AlertPay) vagy PayPal internetes pénztárcánkra kérhetjük ki.


Segítség a regisztrációhoz:


1. Kattints a fenti, vagy lenti bannerek valamelyikére.

2. Most kattints a "Register And Install MyBrowserCash™ Now!"-ra.

3. Töltsd ki az űrlapot az adataiddal (keresztnév, e-mail, jelszó kétszer).

4. Pipáld ki a kis kockát, ez azt jelenti,hogy elfogadod a felhasználói feltételeket.

5. Most kattints a "Register for Free Account Now!" feliratra.

6. Ez után kapsz egy levelet. Igazold vissza a címed az e-mail-ben kapott linken.

7. Lépj be a fiókodba a megadott e-mail címeddel és jelszavaddal (az Account PIN-nel egyelőre ne foglalkozz, írj be 0-t)

8. A lap alján lévő "Continue To The MyBrowserCash Members Area"-ra kattintva tudsz továbblépni, vagy a bal felső sarokban kattints az "Home" szövegre.

9. A felső menüsorban kattints az "Earn Money" gombra majd az almenüben találsz egy "Install MyBrowserCash" linket, kattints rá és töltsd le a gépedre a programot, majd telepítsd is azt. Böngésződtől függően egy kis dollár ikont fogsz látni a tálcádon. A program beépül a FireFox-ba is.

10. Lépj be újra a webirodádba, és máris örülhetsz, mert az egyenlegeden látod az ajándékodat! Ha a programot telepíted, kapsz ajándékba 0.90$-t.

11. A felső menüben kattints az "Account settings"-re.

12. Ha azt látod, hogy minden OK, akkor engedélyezve vannak a reklámok. Ha ideiglenesen fel szeretnéd függeszteni a reklámok megjelenését pl. mert dolgozol és zavarnak a reklámok, akkor csak jobb egér gombal kattints a tálcádon lévő "quot; ikonra és a felnyíló menüben kattints a "Disable"-re. Ha újra jöhetnek a reklámok, akkor ugyanez a folyamat, csak "Enable"-t válasszunk...

A program működése és beállítása:

A programot folyamatosan fejlesztik. Az épp aktuális verzió működése közben a képernyő alsó sarkában egy felkúszó kis téglalapban jelzi, ha van új megnézhető reklám. Ez csak pár másodpercig van ott, utána eltűnik.

Kattints rá, ekkor felgördül egy nagyobb téglalap.

Ha erre is rákattintasz, a böngésződben megnyitja azt, és jóváírja az egyenlegeden az ellenértékét. Általában azt kéri, hogy 2-5 mp-ig tartsd nyitva az ablakot és kattints rá egy linkre az oldalon. Nincs semmilyen számláló, sem ellenőrző kód, nem kötelező a reklámot tovább nézegetni, akár be is csukhatod ha nem érdekel a tartalma.

Ha viszont ez nem gond, választhatod az azonnali megjelenítést is. Ekkor kattints a kis "quot; jelre a Tálcán jobb egérgombbal, és válaszd a Settings (Beállítások) menüpontot, és állítsd át a pöttyöt az azonnali megjelenítésre. A csúszka a bal oldali pozícióban azt jelenti, hogy milyen sűrűn adjon be hirdetést. Nálam most a legsűrűbb pozícióban van. Gyakorlatilag amint van hozzáférhető hirdetés, azt láthatom.

A befektetésről:

Ajánlói részvényeket vehetsz az oldalon,SolidTrustPay, Payza (Alertpay), Paypal illetve saját egyenlegből.

Egy részvény 5.5$. Ez 75 napig, napi 0.08$-0.11$ jóváírást jelent.

A 75. napon haszon 2.7$ 1 Részvény után számolva.

27.0$ 10 db Részvény után.

19$ a kifizetési minimum.

A részletek:

5.5$ értékű pozíciót vásárolhatsz, amiért cserébe 75 napon keresztül minden nap végén jóváírás érkezik az egyenlegedre.A 76. napon a pozíciód megszűnik.

Ezért cserébe annyi a dolgod, hogy naponta minimum 10 db reklámot megnézz. Nem hiszem, hogy ez teljesíthetetlen kérés. Enélkül viszont nincs jóváírás.

Az egyenlegünk feltöltése, illetve részvények vásárlása:

1. Az egyenlegünk feltöltése:

Lépj be a fiókodba, és a felső menüsorból válaszd a "Funding" menüpontot, ezen belül pedig az "Add Funds" almenüt. Lehet belső egyenlegből (account balance) átvezetni, ha már van ott elegendő pénzed.

A belső egyenlegből a minimális áttehető összeg 1$

Csak egész dollárokat tudsz átvezetni, centeket nem. A beíráskor is így írd: pl. 5 vagy 10.

Abban az esetben, ha nincs a belső egyenlegeden a megfelelő összeg akkor internetes pénztárával feltöltheted.

Feltölteni lehet Payza (Alertpay), Paypal, Liberty Reserve és Solydtrustpay használatával.

A fizetési procedúra az ilyenkor megszokott módon zajlik.Válaszd ki a neked megfelelő módot, és töltsd fel az egyenleget 5-tel osztható értékkel.

Én a példában 1 db pozíció vásárlását tervezem, tehát 5$-t töltök fel, illetve átvezetek 1$-t. De természetesen rögtön fel is töltheted az általad vásárolni kívánt összeggel.

2. Részvény/pozíció vásárlása:

A menüből válaszd középtájról a "Purchase Referral Shares" menüpontot. Az innen nyíló ablakban a keretes részbe be kell írni, hogy hány darab pozíciót szeretnél vásárolni.

1 darab ára 5.5$, tehát ha pl. 5 darabot szeretnél venni, akkor 27.5$-nak kell az egyenlegeden lenni. Esetünkben mivel 5$t töltöttünk fel, 1-et írunk, majd "Submit".

Ahogy az előző oldali sárga táblából is látszik, free tagoknak egyidejűleg maximum 20, silvernek 200, goldnak 600 db pozíciója lehet.

Az engedélyezett vásárlási sűrűség: free 7 naponta, silver 4 naponta, gold 2 naponta vásárolhat.

A vásárlást követően ellenőrizd, hogy "Total Active Shares" soron látod-e a vásárolt darabszámot.

Most már tényleg nincs más dolgod, mint lekattogni azt a bizonyos 10 db reklámot naponta, és figyelgetni, hogyan hízik az egyenleg napról napra.


Sok sikert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése