twitter

NEOBUX


NEOBUX STRATÉGIACsak az első millió megszerzése nehéz, a többi már gyerekjáték.
Hogyan csináljunk sok pénzt a NeoBux segítségével?

  Nyerő Neobux stratégia kialakítása

A NeoBux a legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség. A regisztráció, és kezdeti lépések megtétele után azonban nem feltétlenül elég, ha csak lekattintjuk a 4 hirdetést minden nap. Célokat kell kitűznünk, stratégiákat alakítanunk, terveznünk, és a megkeresett pénzt visszaforgatni, vagy sajátunkból befektetni, hogy aztán végül egy olyan, szinte önmagától működő pénzcsináló metódust alakítsunk ki, mely naponta akár több tíz vagy száz dollárt is kitermel nekünk.

 Nem akarsz egy árva fityinget sem feláldozni a saját pénzedből? Vagyis nem akarsz befektetni?

Azt mondod, nincs fölösleges, feláldozható pénzed jelenleg, amit befektetésként nélkülözhetsz, hogy aztán többszörösét visszakapjad? Ezzel nincs semmi baj, az első és legfontosabb tudnivaló, hogy így is lehetsz sikeres a NeoBux-on, de SOKKAL több időt vesz igénybe, és SOKKAL több klikkelést. A lényeg a TÜRELEM.

 Mik azok a referral-ok?

A kulcs ahhoz, hogy napi 40-50 dollárt is megkaphass a NeoBux-tól, a referral-ok. Referral-okat bérelhetsz 3-as, 10-es és még nagyobb csomagokban. A legkisebb a 3-as csomag 75 centért. 30 napra bérled őket, de ezt meghosszabíthatod további 30, 90 és még több napra.
A nagy hiba, amit sokan elkövetnek, hogy azonnal referral-t bérelnek, amint elérik a 75 centet. Ez nem okos dolog, mert aztán kifogyhat a pénzed, mikor meg akarod hosszabbítani, vagy le akarod cserélni ezeket a ref-eket. Ajánlom, hogy 2, de még jobb, ha csak 3 dollár után rendeled meg az első referral-csomagodat.

Másik nagy hiba, hogy sokan azonnal kikérik a pénzüket PayPal-ra, amint elérik a limitet, vagyis a 2 dollárt. Gratulálok! Van KÉT TELJES DOLLÁROD. Ez butaság. Béreld tovább a referral-okat (ha több pénzed van, nagyobb csomagokban is tudod, mint a 3-as), és állj meg 500 körül, majd ezeket tartsd fenn. Ha összegyűlt kb. 100 dollárod, ebből 90-et arra költhetsz, hogy megvásárold a Golden tagságodat. A Golden tagság rengeteg előnnyel bír: kétszer annyit kapsz a klikkjeidért, a referral-ok klikkjeiért, több hirdetést kapsz naponta, és jobb referral-okat is bérelhetsz. A kereseted MEGDUPLÁZÓDIK. Ezután én személy szerint meg sem állnék 1000+ referral-ig, de még jobb, ha eléred a 2000+ referral-t és ezzel már valóban napi 50 dollárt kikérhetsz a számládról.

A folyamatot természetesen úgy is felgyorsíthatod, NULLA befektetéssel, hogy direkt referral-okat is szerzel magadnak. Hirdesd a referral linkedet, amit a NeoBuxon baloldalt a Banners menüpont alatt találsz, ajánld ismerősöknek, facebook-on, msn-en, ha van pénzed, újságokban hirdess, google-lel, egyéb hirdetési módszerekkel.

Vagy van olyan pénzösszeg, amit úgy érzel hajlandó vagy feláldozni befektetésre, megkockáztatva, hogy elveszted (ha kicsit is odafigyelsz, ez lehetetlen), vagy éppen megsokszorozod?

Ez esetben nagyon egyszerű a dolgod: a PayPal számládról tegyél be a NeoBux rental balance-odra annyit, amennyit jónak tartasz, és kezdheted a stratégiát, amit fentebb taglaltam. Klikkelj minden nap, és bérelj referral-okat. Ajánlom, hogy ha megengedheted magadnak, akkor inkább azonnal vegyél Golden Membership-et 90 dollárért, mert ahogy mondtam korábban, így dupla annyit kereshetsz egyből és a bérelt referral-jaid is aktívabbak lesznek!

 Referral-ok, referral-ok, referral-ok!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, reklámozd az oldalt! A baloldali menüsor Banners menüpontja alatt megtalálhatod a referral link-edet és egyéb bannereket is. Hirdesd ezeket fórumokon, ismerősük között, msn-en, Iwiw-en, Facebook-on, blogon, saját honlapon, apróhirdetésben, és így tovább! Így direkt referral-okat szerezhetsz, akik alattad dolgoznak, NEKED!
 Hasznos TIPP:


Telepítsd fel gépedre a NeoBux Toolbar-t. Ha gépnél vagy, egyszer kell csak bejelentkezned a NeoBux oldalára és folyamatosan figyeli neked a lekanttintható linkeket. Így a napi 4 db link helyett sokkal többet is letudsz kattintani. Keresd az oldal alján a következő menüpontot: "Adalert", innen tudod telepíteni!

 Még valami!

Ne felejts el minden nap kattintani a hirdetéseidre, mert a referral-ok után csak akkor kapod a jutalékot, ha te is minden nap lekattintod a hirdetéseidet!

 A NeoBux-nak másik különlegessége a Neopontok (Neopoints). Minden egyes lekattintott link után, függetlenül az azért kapott értéktől, mindig egy neopontot kapsz. A neopontjaid számát a számlanézetben köveheted a grafikon mellett. A pontokat pénzre válthatod, de a pénz a Rental Balance-ba kerül.

250 NeoPoints = $0.10
500 NeoPoints = $0.25
1000 NeoPoints = $0.60
2500 NeoPoints = $1.75
5000 NeoPoints = $4.00
10000 NeoPoints = $9.00
20000 NeoPoints = $20.00
40000 NeoPoints = $44.00

 AdPrize
ANeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra:

10 - 10.000 NeoPoint,
0.10 - 50$,
1 éves Golden tagság (90$ értékben).

 És végül még egy kis segítség, az oldalon magyar fórum is működik. Használd aktívan, érdemes!

Regisztrálj Most Ingyenesen Ide Kattintva!

Join Now Free!

Kapcsolat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése