twitter

ProfitClicking

Keress pénzt az interneten!
Megadjuk Neked azt a pénzügyi szabadságot, amit régóta keresel!

Tagok ezrei most is pénzt keresnek.
És számuk növekszik minden nap!

Légy kifizetve minden nap!
Soha ne aggódj többé a pénzügyek miatt!

Tied lehet a világ!
Az első 10$-t a PC adja!

Legyél a saját főnököd !


Napi 5 perc internetezéssel valódi pénzt kereshetsz.
A sikereidet megosztva másokkal passzív jövedelemre is szert tehetsz!
És mindezt ingyenes regisztrációval!

Regisztráció itt: ProfitClicking

Akárhonnan végezheted saját időbeosztással munkádat, mellyel kereseti lehetőséghez juthatsz. Sok weboldal kínál olyasmit, hogy munka nélkül lehetsz milliomos pár hét alatt. Természetesen ilyen megoldás nem létezik, egyszerűen nincs olyan módszer, hogy megnyomsz egy gombot és a pénz ezután ömleni fog hozzád! De végre sok év internetes keresgélés után rátaláltam egy olyan lehetőségre ami valóban működik és a fizetés is megérkezik a bankszámlámra, ezért lelkiismeretes, komoly szándékú munkatársak jelentkezését várom! Internet és Skype elérhetőség szükséges!
Így nem csak napi jövedelemre tehetsz szert, hanem akár néhány hónap alatt is egy valós fizetést tudhatsz a számládon!
Az emberek többsége szeretne pénzt keresni, becsületesen, komoly befektetés nélkül, és félelmek nélkül, mert a mai világban az is csoda, ha az elvégzett munkát kifizetik!
Napi elszámolás van, pontosan nyomon követhető a nyereséged. Így komoly befektetés nélkül tudsz jövedelemre szert tenni.


Regisztrációs link: ProfitClicking

További részletek: makemoneygroupone@gmail.com

New Associates Required for Global Leading Traffic Exchange
Multiple positions available with our company expanding in your area!
Full time, part time, spare time! Complete training, Flexible Schedule!
Providing; Social Networking Tools, Auto-Surf and Lead Capture Pages.

JOIN NOW! ProfitClicking.comÁltalános ismertető.
A Profitclicking 2010 februárjában indult JustBeenPaid néven. A befektetők száma rohamosan növekszik (jelenleg több mint kétmillió tag). Egy Frederick Mann nevű matematikus alkotta meg a rendszer algoritmusát. A rendszer 2012. szeptember 1-től átalakításra került és azóta internetes hirdetésekből illetve a nyereség visszaosztásából fizeti a hozamot. A Profitclicking és a hozzá kapcsolódó programok a 6578070 számú USA szabadalom alapján működnek - legálisan.

Fontos: A Profitclicking egy olyan befektetési lehetőség, amellyel hálózatépítés nélkül is szép összegeket lehet keresni! De ha továbbajánljuk - tehát ismerőseinket is megismertetjük vele - akkor egy végtelen szélességű és két szint mélységű mátrix hálózat jutalékából is részesülhetünk. Ez jelentősen növelheti bevételeinket! 
A ProfitClicking két fő profilra van osztva. Van egy hirdetői rész és van egy befektetői rész. Nekünk a befektetői profil a fontos, de a honlap működésének megértéséhez fontos, hogy mindkettőt ismerjük.


Hirdetői rész: 
Ide olyan cégek, esetleg magánszemélyek regisztrálhatnak, akik valamilyen honlapot, terméket, szolgáltatást szeretnének hirdetni az interneten. Regisztrálás után feltöltik pénzzel az itteni egyenlegüket, feltöltik az oldalaikat és az egyenlegükön lévő pénz erejéig a hirdetéseik megjelennek, egyrészt a ProfitClicking belső hirdetési felületén (ahol ugye 2 millió tag nézegeti), másrészt különböző portálokon, honlapokon, amelyekkel a ProfitClicking háttércége szerződésben áll.
Minket ez a tevékenység nem érint, de nagyon örülünk neki, hogy van, mert ebből is az látszik, hogy valós gazdasági tevékenység zajlik a befektetésünk hátterében.


Befektetési rész:

Ez az a terület, ami nekünk a pénzszerzési lehetőséget jelenti. 3 módon profitálhatsz:
1. Advertise Package Program (APP)
Lényege, hogy 10$ értékű reklámcsomagokat (AD package) kell vásárolni. Minden megvásárolt csomag 2% kamatot termel minden munkanapon, ez 0,2$. Hétvégén a napi kamat csak 1% tehát 0,1$. Minden csomag 88 napig termel, aminek a leteltekor - ha összeadjuk a napi termeléseket - 5$ profit keletkezik. Tehát a 10$-ból 15$ lesz 88 nap alatt. Minél több csomaggal rendelkezünk, annál több a napi hozamunk. Nincs felső határ...
Fontos: a napi hozam jóváírásához szükséges, hogy megtekints három reklámot, hirdetést a rendszeren belül. Az egész nem tart tovább 2 percnél naponta.
Figyelem: a cég már 2010 februárja óta kifizeti ezeket a hozamokat, rajtad múlik, hogy Te is kihasználod-e ezt az utcán heverő lehetőséget.


Fontos: A profitot menet közben is ki lehet venni vagy új csomagokat lehet belőle vásárolni! A minimum kivehető összeg 20$.
2. Matrix Package Program (MPP)
20$-ért lehetőségünk van úgynevezett Matrix Package-t venni. Ha ezután két direkt referáltunk is vásárol 1-1 Matrix Package-t és az ő direkt referáltjaik közül is 2-2 ember vásárol 1-1 Matrix Package-t akkor kapunk 60$-t. Ez elég lassú folyamat, érdemes akkor elkezdeni, ha sok direkt referáltunk van, akik szintén továbbajánlották a programot. Ezt a webirodánkban pontosan nyomon tudjuk követni a PC PANELS dobozban.
3. Ajánlói jutalék-rendszer
Ugyan nem kötelező továbbajánlani a Profitclicking-et, de mégis megéri vele foglalkozni. Ha ugyanis a közvetlenül általunk ajánlott tag (direkt) vásárol csomagot akkor megkapjuk a vásárlása 10%-át a belső számlánkra. Ha pedig a direktünk által hozott tag vásárol csomagot, akkor annak 5%.a kerül a számlánkra automatikusan.

Regisztrációs link: ProfitClicking.com

Stop Struggling Online
Never Lose Money Again
Earn daily income effortlessly!


Join Now!!! Click Here!

Kapcsolat!

A döntést mindenki maga hozza meg! Senki sem kényszerít senkit, semmire! Csak annyit kockáztassál amennyinek elvesztése nem okoz problémát!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése