twitter

E-CityE-City

Az, amit Ön most megtud, megváltoztatja az elképzeléseit az Ön és a Világháló internetes lehetőségeiről.

A kommunikáció, értékesítés és marketing tereken szerzett többéves tapasztalatra támaszkodó csapatunk alkotja az «e-City»-t – egy határtalan várost korlátlan lehetőségekkel.

Egyedülálló módon (a világon először) az általunk létesített E-city egyesíti magában mind azokat a dolgokat, amelyek az Internet felhasználok millióit érdekelnek.

Az «e-City» – ez a kapcsolatok, ismerkedések, számtalan «e-Market»-ből való vásárlások, a legjobb szakemberekkel való on-line konzultációk, távoktatások és sok más, különleges, korlátlan lehetőség világa.

Az «e-City» profi marketing szakértői által kifejlesztett projekten belüli kereseti lehetőség – ez egy teljesen újfajta a jövedelem szerzés rendszerének. Ez a rendszer – példanélküli és elképesztően egyszerű, ugyanakkor a projekt minden résztvevője részére hatalmas anyagi potenciált tartalmaz.

Az «e-City»-ben mindenkinek garantált jövedelme van, amely a lakós alatt regisztrált lakosok számától, és ezek a lakosok által teljesített összes műveletekből származik.

A mi elektronikus (virtuális) városunkban mindenki számára van hely: a kommunikálni, ismerkedni, kereskedni vágyóknak, az új munkahelykeresőknek, a saját sikeres vállalkozást kezdőknek, méghozzá, anyagi befektetés nélkül is!

Ebben a projektben bárki realizálhatja magát – háztartásbeli, diák, kezdő üzletember, igazi profi (valódi szakember) vagy többéves tapasztalattal rendelkező cég.

Az «е-City» egyedülálló marketing rendszerének köszönhetően Önnek nem kell keresni vevőket – itt vevő talál Önre, Ön automatikusan megkapja őket! Mindegyik «е-City» lakos – az Ön potenciális vevője!

Az ingyenes «web-Room» és «web-Chat» elemek is a project szerves részei. Ezeket a szolgáltatásokat rögtön a regisztrálás után akadálymentesen lehet használni, akár az egyszerű társalgásához, akár a saját üzlet fejlődéséhez. A vevővel való «élő» kapcsolat tartása előnyeiről nem kell sokat magyarázni – személyes kapcsolat mindig jobb személytelen e-mail-nél. Csak kattintsa a «Web-kamera» gombjára – és kitárul Ön előtt az egész világ!

Az «е-City» – egy hatalmas, világméretű internetes projekt, amely megvalósításánál tapasztalt szakemberek egész csapata dolgozik. Önnek már most, még a projekt hivatalos elindítása előtt lehetősége nyílik azok az «е-Város» lakói között lenni, akik elsőkként költöznek be.

Az egyszerű ingyenes regisztráció után Ön kap egy saját felhasználói fiók azonosítót (account), amelyhez az üzlet-programjának e szinten elérhető lehetőségek leírása is tartozik hozzá. Az E-városba való barátok és ismerősök meghívásával Ön most kialakíthatja a saját csapatát, amellyel sikeresen dolgozhat és társaloghat, és ezért még jutalmakat is kap.

A fent említettek az «е-City» lehetőségeinek csak egy kis része. A teljes körű információ a projekt hivatalos elindítása után lesz elérhető, ennek a pontos időpontja a honlap kezdőoldalán elhelyezett visszaszámláló órán látható.

Találkozzunk az «е-City»-ben – a határtalan városban, korlátlan lehetőségekkel!Gyere és legyünk szomszédok: http://www.1ecity.com/00067057


ID: 00067057
(a kódot külön kéri a regisztráció)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése