twitter

PandaStart


1. Készítsd el a saját PandaStart kezdőoldaladat ingyen! Adok hozzá egy szuper szerkesztőt és természetesen egy lépésről-lépésre útmutatót. Kattints a képekre és nézd meg milyen kezdőlapod lehet:


Gyűjtsd össze a kedvenc linkjeidet

Színezd úgy, ahogy tetszik

Tegyél rá időjárás-jelentést...

...vagy friss híreket.
2. Állítsd be kezdőoldalnak és használd ezt a jövőben. Ezért pontokat kapsz, amit hóvégén pénzre válthatsz.
3.Ajánld a barátaidnak és azokat a pontokat, amit összegyűjtenek te is megkapod. Így rengeteg pontot összegyűjthetsz, amivel havi sokszázezres jövedelmed lehet.


Regisztrálj itt ingyenesen
A kérdés jogos! Az mindenkinek egyértelmű, hogy ha nincs bevétel, akkor nincs miből jutalékot fizetni.A kezdőoldalakon hirdetések fognak megjelenni (nyugi, nem lesz tolakodó). A hirdetők szerzése vagyis a bevétel megszerzése legyen az én feladatom.

Minden bevételem felét megosztom a pontszerzők között.

Magyarán TE is részesedsz belőle ha gyűjtöd a pontokat.


Úgy is tudnál sok pénzt keresni, hogy készítesz egy honlapot és eléred, hogy rengetegen látogassák, majd az oldalon megjelenő hirdetésekből jó bevételeket csinálsz.

De miért vesztegetnéd az idődet ha megteheted ezt úgy is, hogy...

kell honlapot készítened.
kell folyamatosan tartalmat feltöltened.
kell szervert bérelned.
kell hirdetőket szerezni az oldalra.

Pusztán csak a fenti három lépéssel el tudod érni, hogy havi több százezres hirdetésbevételed legyen.

Regisztrálok

Nézzük a részleteket:

1. A regisztráció után kapsz egy ingyenes kezdőoldal készítőt, amivel kedvedre összeállíthatod a kezdőlapodat. Összegyűjtheted a kedvenc linkjeidet: csoportosíthatod külön a munkához, külön a hobbidhoz tartozó linkeket. Tehetsz rá híreket, időjárást. De elhelyezhetsz rajta vicceket vagy idézeteket is, ami minden megtekintésnél változik.
2. Cseréld le a jelenlegi kezdőlapodat erre az új oldalra és mától használd ezt minden indulásnál. 16 óránként ha megnézed a kezdőoldaladat, akkor egy pontot kapsz.

Ha több pontot szeretnél gyűjteni, akkor azt játékos formában megteheted. Válaszolj partnereink kérdéseire és zsebelj be még több pontot.

Ezeket a pontokat hóvégén pénzre válthatod..
3.Amivel igazán sokat kereshetsz: Érj el 100 saját pontot, ajánld a PandaStartot barátaidnak és azokat a pontokat, amit összegyűjtenek te is megkapod. Ehhez minden segítséget megkapsz.

Nem kell telefonálgatnod, nem kell termékbemutatókat szervezned, egyszerűen csak elküldöd a linket a barátaidnak és ők a regisztráció után a te csoportodba fognak kerülni. Így rengeteg pontot összegyűjthetsz, amivel havi sokszázezres jövedelmed lehet.

Regisztrálok


Úgy kereshetsz havi több százezer forintot, hogy nem kell sem venned, sem eladnod semmit. Csak használd a saját PandaStart kezdőoldaladat, ajánld a barátaidnak és már gyűlnek is a pontjaid, amik hóvégén készpénzzé válnak.

Csatlós Csaba
Pandavezér
www.facebook.com/csatloscsaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése