twitter

WCA - Word Consumer Alliance


Jelenleg átalakítás alatt van az oldal!

A Word Consumer Alliance nevű céget 4 TOP EMBER alapította meg a Zeekrewards világcsapatból ! Aki szerette a ZeekRewardsot annak ez is nagyon be fog jönni. Tehát regisztrálj most ingyenesen, havidíj mentesen.


Ez az én linkem itt tudsz regisztrálni: http: World Consumer Alliance

Ez csak egy induló weboldal, ami most egyszerűnek tűnhet, de a háttérben egy komoly weboldalon és egy nagyon komoly rendszeren dolgoznak, amiben különböző marketing eszközök is lesznek. Jelenleg a reklámok és hirdetések elhelyezése hozza a profitot, melyből mi is részesedhetünk, ha tagja leszünk a vállalatnak.


EZT SEMMI ESETRE SE HAGYD KI !!!

Figyelem!

MŰKÖDIK ajánlás nélkül is, de tudjuk jól hogy csapatban dolgozni könnyebb és gyorsabban lehet haladni. Ha jó kapcsolatteremtő vagy akkor kis összeggel is tudsz magadnak jó üzletet építeni, azonban ha nem szeretsz másokkal közösen dolgozni akkor dolgoztasd meg a pénzedet. Havi díj nincsen, a minimális összeg 2$ a maximális pedig 10000$ amit elhelyezhetünk hirdetési egységek vásárlására.


Regisztráció itt: World Consumer Alliance

További segédanyagokat innen kérhetsz: makemoneygroupone@gmail.com

A döntést mindenki maga hozza meg! Senki sem kényszerít senkit, semmire! Csak annyit kockáztassál amennyinek elvesztése nem okoz problémát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése